Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Trapliften vergelijken? Bekijk alle trapliften van TK Home Solutions

Met een traplift wordt het mogelijk om (langer) zelfstandig thuis te blijven wonen. Vaak is de keuze voor een traplift niet alleen emotioneel, maar ook financieel een betere optie dan verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Zodra u heeft besloten om uw mobiliteitsproblemen op te lossen met een traplift, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Er zijn namelijk veel verschillende soorten trapliften verkrijgbaar. Op deze pagina helpen we u graag om de TK Home Solutions trapliften met elkaar te vergelijken.

Verschillende soorten trapliften; waar u op moet letten

In Nederland zijn veel soorten trapliften verkrijgbaar. Deze trapliften verschillen van kwaliteit en daarom ook in prijs. De keuze voor een specifieke traplift hangt niet alleen af van uw eigen budget, maar vooral ook van de vorm van uw trap en de extra functionaliteiten die u wenst. Een betaalbare traplift in basisuitvoering voor een rechte trap, is bijvoorbeeld onze S100. Wilt u graag dat de stoel perfect past bij uw interieur, of kiest u voor extra veiligheidsopties, dan betaalt u meer.

Onze trapliftadviseurs maken altijd een persoonlijke offerte op basis van uw wensen. Welke traplift van TK Home Solutions u ook kiest, deze wordt op maat gemaakt voor uw trap.

Klik en navigeer snel naar deze hoofdstukken:

Welke traplift past het beste bij uw trap?

Vergelijk TK Home Solutions met andere traplift aanbieders

TK Home Solutions kwaliteit

Werkelijk iedere trap is anders. De fabricage en installatie van een traplift is dus ook altijd maatwerk. De lengte van de trap, de hoogte en breedte van de treden, en bijvoorbeeld uw postuur hebben allemaal invloed op hoe een traplift ideaal voor u zou moeten worden gemaakt en gemonteerd.

Met behulp van de HoloLens-technologie meten onze trapliftadviseurs daarom tijdens het eerste gesprek uw trap met precisie op. Met deze techniek kunnen zij u ook gelijk laten zien hoe een traplift er op uw trap uit zou komen te zien. Bekijk in de video hoe wij de Microsoft HoloLens en onze eigen innovatieve HoloLinc software combineren om een traplift op uw trap te visualiseren.

Om iedere traplift tot op de millimeter passend te maken voor een trap, produceren we alle trapliften op maat in onze eigen fabriek. Na het inmeten wordt de traplift al binnen 2 weken bij u geïnstalleerd en bent u weer mobiel in uw eigen huis. Na de installatie houdt onze service niet op. Op al onze nieuwe trapliften bieden we levenslange garantie.

TK Home Solutions is al jarenlang een huis van vertrouwen als het gaat om lifttechniek. We ontwikkelen, fabriceren en installeren in Nederland al 65 jaar kwalitatief hoogwaardige trapliften. De ‘TK Home Solutions kwaliteit’ houdt onder andere in dat wij u gedurende het hele proces ontzorgen. Vanaf het contact met onze liftadviseurs tot en met de montage, uw tevredenheid over onze diensten en producten staat altijd op nummer 1. Lees meer over TK Home Solutions.

Trapliften vergelijken

Trapliften van TK Home Solutions passen op vrijwel elke trap. Onze verschillende modellen hebben verschillende functionaliteiten en daarnaast kunt u kiezen voor extra opties. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van al onze trapliften en hun eigenschappen. Zo kunt u een inschatting maken van welke traplift het beste op uw trap past.

Voor meer informatie en een specifiek advies voor uw persoonlijke situatie neemt u het beste vrijblijvend contact op met onze trapliftadviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw trap en bespreken graag uw eventuele extra wensen en bijzonderheden.

S200 S100 Comfort S100 Classic
Past op rechte trappen #2713 #2713 #2713
Past op trappen met één of meerdere bochten #2713 - -
Traplift draait automatisch tijdens de rit #25cf - -
Traplift draait automatisch van trap weg bovenaan de trap #25cf #25cf
Meerdere verdiepingen mogelijk #25cf - -
Op maat gemaakte unieke monorail #2713 - -
Opklapbare rail #25cf #25cf -
Verticale stop #25cf - -
In hoogte verstelbare stoel / voetensteun #2713 #2713 -
Gebogen armleuningen #2713 #2713 -
Rechte armleuningen #25cf #2713 -
Gordeldetectie #25cf - -
Geïntegreerd telefoontoestel #25cf - -
Maximaal gewicht 125 kg. 160 kg. 146 kg.
Meer informatie over de: S200 S100 S100
Legenda Standaard
#2713

Optioneel #25cf
Niet beschikbaar -

Traplift voor een trap met één of meerdere bochten

Heeft u thuis een trap met een of meerdere bochten? Dan is onze S200 traplift voor u de juiste keuze. De S200 is geschikt voor alle soorten trappen en brengt u desgewenst naar meerdere verdiepingen in uw huis. Zelfs een wenteltrap, een trap met krappe bochten of een trap met een smalle opgang wordt voor u weer toegankelijk.

De S200

Bij een trap met een of meerdere bochten is het belangrijk om aandacht te schenken aan de plek van de trapliftrail. De plaats van de rail bepaalt namelijk of uw trap beloopbaar blijft voor anderen. TK Home Solutions monteert in iedere mogelijke situatie de rail van de traplift aan de binnenzijde van uw trap. Daardoor blijft de brede zijde goed beloopbaar en hoeft uw trapleuning niet verwijderd te worden.

Traplift

Onze S200 traplift is speciaal gemaakt voor trappen met bochten en beweegt soepel naar boven en beneden over een monorail. Deze monorail is een oersterke enkele rail met een dikte van 8 cm. Dankzij de gepatenteerde ASL-technologie draait de stoelzitting van de S200 traplift met uw trap mee. Hierdoor gaat u zijwaarts omhoog en kijkt u niet de diepte in. Bovenaan de trap draait de S200 altijd weg van het trapgat. Zo kunt u veilig en probleemloos uitstappen.

Voordat de S200 traplift voor u op maat wordt gemaakt, komt een van onze trapliftadviseurs uw trap tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Daarvoor gebruiken we de HoloLinc-technologie. Hierna wordt uw traplift gefabriceerd in onze fabriek en al binnen 2 weken op uw trap gemonteerd. Zo bent u snel weer mobiel in uw eigen huis.

Meer informatie over de S200 traplift

Traplift voor een rechte trap

Voor rechte trappen hebben we de stijlvolle S100-serie ontwikkeld. Binnen deze serie kunt u kiezen voor de betaalbare S100 Classic of de S100 Comfort met uitgebreidere functionaliteiten. De S100 Outdoor traplift is speciaal voor buitentrappen.

Voordat een S100 traplift voor u op maat wordt gemaakt, komt een van onze trapliftadviseurs uw trap tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. Daarvoor gebruiken we de HoloLinc-technologie. Hierna wordt uw traplift gefabriceerd in onze fabriek en al binnen 2 weken op uw trap gemonteerd. Zo bent u snel weer mobiel in of om uw eigen huis.

Wist u dat wij voor de ontwikkeling van de S100 traplift de befaamde International Forum Product Design Award in ontvangst hebben mogen nemen? Een prijs en kwaliteitskeurmerk voor uitzonderlijk design en uitstekende service. Voor consumenten en gebruikers is dit met recht een symbool van vertrouwen.

S100 Classic traplift

Levant

De S100 Classic is stijlvol vormgegeven, heeft een sisalkleurige uitvoering en is verrassend betaalbaar. De comfortabele zitting, ergonomische stoel, armleuningen en veiligheidsgordel geven u veel veiligheid tijdens de rit. Deze traplift is eenvoudig te bedienen met een joystick waarmee u tijdens het gebruik zelf de controle in handen houdt.

Bovenaan de trap maakt u gebruik van de handbediende draaizitting, waardoor u veilig en gemakkelijk kunt uitstappen. U hoeft dus geen grote, spannende stap te nemen als u boven bent. De S100 Classic is na gebruik eenvoudig in te klappen, zodat de zitting, voetensteun en armleuningen geen onnodige ruimte innemen. Heeft u onderaan uw trap weinig ruimte? Dan kunt u een deel van de rail omhoog klappen. De trap blijft in alle gevallen goed beloopbaar voor andere gebruikers.

Kom alles te weten over de S100

S100 Comfort traplift

Levant

De S100 Comfort traplift is de luxere variant binnen de S100-serie. De stoel heeft een in hoogte verstelbare voetensteun en opklapbare gebogen armleuningen met antislip voor een extra veilig gevoel en meer ondersteuning. De S100 Comfort kan bovendien worden voorzien van een automatische draaitechniek, waarmee de stoel bovenaan uw trap niet handmatig, maar automatisch van het trapgat wegdraait. Ook het opklappen van de S100 Comfort gaat eenvoudiger. Het zitgedeelte en de voetensteun klapt u tegelijkertijd met één simpele handbeweging in. Met de verschillende soorten en kleuren bekleding zorgen we ervoor dat de S100 Comfort perfect past bij uw interieur.

Kom alles te weten over de S100 Comfort

S100 Outdoor traplift

Levant Outdoor

De S100 Outdoor is geschikt voor rechte buitentrappen. Zo krijgt u ook op een veilige en gemakkelijke manier weer toegang tot alle buitenruimten rond uw woning. Dankzij het sterke waterafstotende zitgedeelte en de roestvrije aluminium rail, is de S100 Outdoor bestand tegen alle weersomstandigheden. De kwalitatief hoogwaardige onderdelen verzekeren u van langdurig en betrouwbaar gebruik in weer en wind. Bij deze traplift krijgt u een waterproof beschermhoes voor als u de lift niet gebruikt.

Kom alles te weten over de S100 Outdoor

Een tweedehands traplift die altijd past

Ook al bieden we met de S100 Classic een betaalbaar instapmodel, kan het zijn dat de aanschaf van een op maat gemaakte traplift voor u een te grote investering is. Of misschien draagt u de duurzame gedachte achter hergebruik van een traplift een warm hart toe. In deze gevallen kunt u kiezen voor een tweedehands traplift. Hierbij is echter wel voorzichtigheid geboden. Een traplift die op de trap van uw buren past, past namelijk niet zomaar op de trap van u. Dat komt omdat werkelijk elke trap verschillend is en daarom iedere traplift op maat moet worden gemaakt.

Mocht u toch overwegen om een tweedehands traplift aan te schaffen, let dan goed op dat de traplift, de stoel én de motor niet ouder zijn dan 7 jaar. Omdat de rail op maat wordt geproduceerd, zorgen we ervoor dat uw gebruikte lift altijd geleverd wordt met een compleet nieuwe rail. Daardoor worden ook op uw trap perfecte geleiding en optimale veiligheid verzekerd. Ten slotte leveren we alleen compleet gereviseerde liften, zodat we veilig gebruik kunnen garanderen.

Wat kost een traplift?

Trapliften van TK Home Solutions hebben geen standaard prijskaartje. De kosten van een traplift voor uw trap zijn afhankelijk van de vorm van uw trap, het aantal verdiepingen dat de rail moet overbruggen, de technische mogelijkheden en van uw persoonlijke wensen. Een traplift wordt altijd bij u thuis ingemeten en vervolgens op maat gemaakt. Op onze website vindt u daarom geen vaste prijzen, maar geven we u wel graag een prijsindicatie.

Kom meer te weten over onze traplift prijzen.

We vertellen graag meer

We raden u aan om de opties voor uw woning vrijblijvend te bespreken met onze trapliftadviseurs. Zij begeleiden u graag bij het vergelijken en kopen van een traplift. Na een bezoek en het opmeten van uw trap, ontvangt u een offerte. Tijdens het bezoek van de trapliftadviseur krijgt u ook gelijk te zien hoe een traplift in uw huis eruit zou komen te zien. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 0800 5003 voor het maken van een afspraak of gebruik ons contactformulier.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

gratis informatiepakket tk home solutions

Maak gebruik van ons lentevoordeel en krijg tot €1000 korting!

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Voer uw telefoonnummer in
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw trapliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Terug naar boven

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor vragen, kunt u ook gratis bellen met:
0800-5003

Terug

Afspraak maken

Ja, ik heb interesse in een gratis adviesgesprek.

Of het nu gaat over uw persoonlijke situatie, het type lift, financieringsmogelijkheden of de aanvraag van een subsidie. Wij beantwoorden al uw vragen.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ik wordt graag teruggebeld

Heeft u vragen of verzoeken? Wij bellen u graag terug.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ontvang de uitgebreide brochure

Ja ik ontvang graag de gratis brochure met uitgebreide informatie over de producten van TK Home Solutions.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties

Afspraak maken

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik wordt graag teruggebeld

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ontvang de uitgebreide brochure

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak maken

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ik wordt graag teruggebeld

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ontvang de uitgebreide brochure

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.