Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Wilt u een traplift kopen? Kom alles te weten en bekijk de modellen

Bij toenemende mobiliteitsproblemen is het aanschaffen van een traplift vaak de manier om bewegingsvrijheid in huis te houden. Blijf met een stoellift van TK Home Solutions in uw vertrouwde omgeving wonen en ga veilig zittend (weer) naar boven en beneden.

Bij TK Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) kijken we altijd naar de mogelijkheden in uw huis. De S100 is geschikt voor vrijwel elke rechte trap en met de S200 wordt zelfs een wenteltrap weer begaanbaar. Welke oplossing u ook kiest, thuis wonen wordt weer genieten. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.

Welke lift past het beste bij uw trap?

De S200 Traplift van TK Home Solutions

S200: Voor trappen met bochten

Robuust, veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. S200 geeft u maximaal vertrouwen en onafhankelijkheid in uw dagelijkse routine. Lees hier meer over de S200

Standaard
Past op rechte trappen en trappen met meerdere bochten
• Op maat gemaakte unieke monorail
• Maximaal gewicht 125 kg

De Levant Comfort is geschikt voor rechte trappen

S100: Geschikt voor rechte trappen

De S100 is niet alleen stijlvol en ergonomisch ontworpen, dit model neemt ook de minste ruimte in beslag, heeft verschillende extra veiligheidsopties en kunt u naar uw eigen smaak laten bekleden. Lees hier meer over de S100 lift.

Standaard
Past op rechte trappen
• Maximaal gewicht 160 kg (mits hellingshoek <45 graden)

De Levant Outdoor is speciaal gemaakt voor buiten

S100 Outdoor: lift voor buiten

Met een lift voor buiten blijft ook uw tuin of lager gelegen garage goed bereikbaar bij verminderde mobiliteit. Of misschien woont u wel in een portiekwoning? De S100 Outdoor is speciaal gemaakt voor buitenruimten. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden, stijlvol en comfortabel zoals u van een TK Home Solutions traplift mag verwachten. Lees hier meer over de S100 Outdoor.

Welke lift past bij uw trap? Vergelijk hier de TK Home Solutions.

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Bij TK Home Solutions weten we dat het fijn is om zo lang mogelijk tuis te blijven wonen. Wij helpen ouderen en mindervaliden bij het overwinnen van de uitdagingen die horen bij verminderde mobiliteit. Een stoellift is een middel om zolang mogelijk de regie over het eigen leven te houden. Wij denken graag mee in en oplossing voor uw persoonlijke woonsituatie.

"Goede informatie en voorlichting. Precisie bij een 'moeilijke' trapsituatie. Wij zijn blij met de lift en jullie dankbaar dat het gelukt is!"

'Wij kunnen nu de wenteltrap helemaal gebruiken, zowel lopend als met de stoellift"

Steile trap, brede trap, wenteltrap of de trap in een portiekwoning; wij maken hem voor u begaanbaar. We krijgen vaak de vraag of een stoellift wel past en of de trap dan ook nog wel beloopbaar blijft. In 99% van de gevallen vinden we een passende oplossing. Klik en luister naar het verhaal van de heer Van Druenen, die nu een prachtige wenteltrap met stoellift in huis heeft.

Een stijlvolle mobiliteitsoplossing

Met ons assortiment proberen we tegemoet te komen aan zoveel mogelijk wensen. Dat betekent dat een lift al beschikbaar is als stijlvol instapmodel, maar dat u ook kunt kiezen voor een luxere variant. Hoe dan ook, elk soort lift bestaat uit een op maat gemaakte kwaliteitsoplossing. TK Home Spultions maakt liften voor rechte trappen en trappen met bochten:

  • Heeft u een trap met (krappe) bochten? Kies dan voor de S200
  • Heeft u een (steile) rechte trap? Kies dan voor de S100

Een traplift kopen: hoe het werkt

Overweegt u om een traplift van TK Home Solutions te kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Mogelijk worden deze al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Bent u klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van TK Home Solutions om de situatie te bekijken en op te meten. Vervolgens krijgt u uitleg bij het voorstel. als u akkoord bent wordt uw lift op maat gemaakt in onze fabriek en bij u thuis gemonteerd door onze installateur.

Levenslange garantie trapliften thyssenkrupp

Ons ingenieurschap bij u thuis, voor het leven. Met de mogelijkheid tot levenslange garantie bij een nieuwe S200 traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Geen contract nodig Lees hier meer over onze Levenslange garantie

Over TK Home Solutions

TK Home Solutions, voorheen Thyssenkrupp, is dé specialist in trap-, huis- en platformliften met meer dan 60 jaar ervaring. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor we garant staan voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Als betrokken partner bieden we op maat gemaakt advies, zodat u altijd verzekerd bent van een oplossing die precies bij uw situatie past.

Vraag uw gratis informatiepakket vandaag nog aan

gratis informatiepakket tk home solutions

Maak gebruik van ons lentevoordeel en krijg tot €1000 korting!

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Voer uw telefoonnummer in
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw trapliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen binnenkort met u contact opnemen om uw situatie te bespreken zodat wij u de juiste informatie kunnen toesturen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.

Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Veelgestelde vragen

Wat kost een traplift?

De kosten hangen van een aantal factoren af. Zo maakt het verschil of u een rechte trap heeft of een trap met één of meerdere bochten. Andere factoren zijn: de lengte van de rails, de uitvoering van de stoel en of u gebruik maakt van bijvoorbeeld de WMO of PGB. Met onze configurator komt u meer te weten over welke stoellift bij u past en kan u eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Zo weet u precies wat uw lift gaat kosten.

Zijn er vergoedingen vanuit de overheid beschikbaar?

De overheid heeft de verantwoordelijkheid over het subsidiëren van en liften uithanden gegeven aan de gemeenten. Iedere gemeente kan middels de WMO een stoellift aanbieden. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en kiest de gemeente welke lift er geplaatst worden. Een voordeel is dat de kosten verspreid wordt door het maandelijkse bedrag. Het nadeel is, dat gemeente vaak kies voor een goedkope personenlift. Die veelal wordt geplaatst aan de buitenkant (de brede kant) van de trap. Hierdoor is de trap minder goed beloopbaar voor medebewoners. Ook is de lift vaak van mindere kwaliteit waardoor de uiteindelijke kosten hoger liggen. Laat u dus goed informeren door gemeente. Het is verstandig vooraf te weten wat de personenlift kost. U kunt daarvoor (vrijblijvend) een stoellift offerte opvragen.

Wat voor soorten trapliften zijn er?

Er zijn vele soorten stoelliften. Ook de kwaliteit varieert. Bij TK Home Solutions kiezen we enkel voor kwaliteit en comfort. Al onze liften zijn gekeurd voorzien van de juiste certificaten. Zo wordt de lift altijd aan de binnenkant (smalle zijde van de trap) geplaatst. Daardoor blijft de trap beloopbaar voor anderen. Ook is de lift uitgerust met geavanceerde beveiligingstechnologie en is deze ontwikkeld in samenwerking met ergotherapeuten voor het optimale comfort.

Betaalt de belastingdienst mee?

De enige ondersteuning welke er wordt geboden, is de WMO. Die heeft verder weinig te maken met de belasting en wordt geïnitieerd door uw gemeente.

Hoeveel kost een traplift wanneer deze wordt aangeschaft met de WMO?

Dit is afhankelijk van factoren zoals hierboven genoemd (uitvoering en soort trap). Daarbij bepalen gemeenten zelf de hoogte van het WMO. Dus de bedragen verschillen ook per gemeente.

Wanneer is een traplift noodzakelijk?

De noodzaak wordt door uzelf, medebewoner of verzorger bepaald. Bij klachten welke relevant zijn tot ouderdom ontstaat er langzaam een noodzaak. Vroegtijdig informatie inwinnen zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent en voorkomt stressvolle situaties achteraf. Bij (beperkte) invaliditeit kan de lift sneller nodig zijn. Doordat wij een eigen fabriek hebben in Nederland en het productieproces op orde hebben, kunnen we snel leveren.

Hoe lang duurt het voordat de installatie is afgerond?

De lift kan zeer snel ingemeten, gefabriceerd en geplaatst worden. Hoe snel? Dat hangt af van de productie in onze fabriek op dat moment. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we u direct aangeven hoe lang het gaat duren voordat u weer veilig de trap op kan.

Zijn de liften duurzaam?

Vrijwel elke lift werkt op elektriciteit. Daarmee bent u zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor de duurzaamheid. Maakt u gebruik van groene energie, dan is uw lift dus erg duurzaam. Binnen de fabriek werken we zo zorgvuldig mogelijk. Bijna alle materialen worden gebruikt en wordt bijna niks weg gegooid. Ook de transportkosten zijn laag, doordat de lift in Nederland wordt gefabriceerd. Onze liften zijn dan ook een stuk duurzamer dan die van concurrenten.

Kan de trap gebruikt blijven worden door medebewoners?

Zeker. De stoellift wordt geplaatst aan de binnenzijde van de trap waardoor deze goed beloopbaar blijft voor medebewoners.

Overweegt u een traplift te kopen of wilt u eerst meer informatie? Maak dan gebruik van onze stoellift configurator. Zo weet u vooraf precies of u de juiste lift kiest.

Terug naar boven

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor vragen, kunt u ook gratis bellen met:
0800-5003

Terug

Afspraak maken

Ja, ik heb interesse in een gratis adviesgesprek.

Of het nu gaat over uw persoonlijke situatie, het type lift, financieringsmogelijkheden of de aanvraag van een subsidie. Wij beantwoorden al uw vragen.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ik wordt graag teruggebeld

Heeft u vragen of verzoeken? Wij bellen u graag terug.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ontvang de uitgebreide brochure

Ja ik ontvang graag de gratis brochure met uitgebreide informatie over de producten van TK Home Solutions.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties

Afspraak maken

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik wordt graag teruggebeld

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ontvang de uitgebreide brochure

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak maken

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ik wordt graag teruggebeld

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ontvang de uitgebreide brochure

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.