Welkom bij TKE Home Solutions (voorheen Thyssenkrupp Home Solutions)

Skip Navigation

Stijlvolle huisliften van TK Home Solutions

Stijlvolle huisliften zijn steeds vaker te vinden in moderne woningen. Een lift in huis geeft een luxe uitstraling aan uw woning, veel gemak, maakt uw woning levensloopbestendig en soms is de plaatsing van een huislift pure noodzaak. Waarom u ook kiest voor een lift in huis, door gebruik van moderne technologieën is een mooi (compact) model wellicht dichterbij dan u denkt.

Huisliften van TK Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) eenvoudig in te bouwen

Voor een lift in huis bent u bij TK Home Solutions aan het juiste adres. Het inbouwen van een eigen lift is vaak eenvoudiger te realiseren dan men denkt. Al vanaf een vierkante meter beschikbare ruimte kan een lift in zowel nieuwbouw als in een bestaande woning ingebouwd worden. Een lift wordt op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden altijd door ons op maat gemaakt. Bij TK Home Solutions kunt u kiezen uit verschillende modellen en van elke model hebben we ook nog verschillende varianten. Zo kunt u een lift kopen die veel gemak biedt en ook nog eens past bij uw woning. Verder op de pagina kunt u huisliften vergelijken

Overweegt u om een lift in huis te laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Huisliften configurator

Kies uit 3 verschillende lift-modellen op basis van het hefvermogen, de hefhoogte, snelheid, aandrijving, elektrische aansluiting en putdiepte.

Huisliften vergelijken van TK Home Solutions

H100 H200 H300
Maximaal Hefvermogen 250-450 kg 250-450 kg 250-450 kg
Liftput 5 cm of talud 12 cm of talud 14 cm of talud
Kleinste buitenmaat 90 x 94 cm 76 x 115 cm 80 x 124 cm
Grootste buitenmaat 144 x 154 cm 160 x 152 cm 180 x 170cm
Maximaal aantal stopplaatsen 6 6 6
Maximale hoogte 12 meter 13 meter 16 meter
Aandrijving Spindel/bout - 230 volt Hydraulisch
230 volt
Tandwiel/contragewicht - 240 volt
Italiaans design #25 #25 #25
Rolstoelvriendelijk #25 #25 #25
Binnenopstelling #25 #25 #25
Buitenopstelling - #25ceb -
Glazen schacht #25ceb #25ceb #25ceb
Als complete zelfstandige schacht geleverd #25 #25ceb #25ceb
In te bouwen in een bouwkundige schacht - #25ceb #25ceb
Legenda #25 Standaard #25ceb Optioneel

Zorgeloze plaatsing en professioneel onderhoud

Het in huis plaatsen van een lift is in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen complex en ingrijpend verbouwproject. Vanaf de aankoop van een lift begeleiden onze adviseurs en specialisten u geheel zorgeloos naar de installatie en houden we uw lift in topconditie met jaarlijks onderhoud (optioneel). Onze montagedivisie is ISO14001 en OHSAS18001 gecertificeerd. Dat geeft u en onszelf een veilig en vertrouwd gevoel. Natuurlijk is onze servicedesk ook altijd bereikbaar en kunnen wij u van dienst zijn door ons landelijke netwerk met geschoolde servicemonteurs.

TK Home Solutions thuislift

Een lift in huis is een goede investering

Met een lift in huis creëert u niet alleen veel gemak en toegankelijkheid voor later, het is ook nog eens een waarde-verhogende investering voor uw woning. Een lift is bij verminderde mobiliteit een prachtig alternatief van de traplift. Een lift biedt echter nog meer voordelen waarmee u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de was of boodschappen blijven vervoeren, en alle verdiepingen blijven bereikbaar met een eventuele rolstoel of rollator.

Huislift kopen TK Home Solutions

Niet alleen voor nieuwbouwwoningen

Wilt u bij verminderde mobiliteit (later) graag thuis blijven wonen, maar is in uw huis geen rekening gehouden met extra ruimte voor een lift? Dan is dat toch geen probleem! Een veelgehoorde misvatting is dat een lift alleen kan worden geplaatst in nieuwbouwwoningen. Terwijl dat vroeger inderdaad zo was, biedt de technologie van vandaag veel meer mogelijkheden. Liften van TK Home Solutions kunnen zonder al teveel aanpassingen ook prima in bestaande woninigen worden geplaatst. Waarschijnljk ook die van u. Dit heeft alles te maken met de compacte uitvoering van onze moderne huisliften. De liften zijn zo ontwikkeld, dat veel ruimte voor en schacht vaak niet nodig is. Omdat een lift tegenwoordig minder complex is dan vroeger, is de aanschaf ook betaalbaarder geworden.

Huislift model van TK Home Solutions

Een thuislift van TK Home Solutions

Onze liften geven u bewegingsvrijheid en verhogen het comfort in huis. Liften van TK Home Solutions zijn stil in gebruik. Bij het ontwerp en het inbouwen van alle liften van TK Home Solutions houden we rekening met wettelijke normen zoals overbelastingsbeveiliging, overtoerentalregeling, nood- en veiligheidsstop, noodtelefoon en inklembeveiliging. Lees meer over de veiligheid van huisliften.

Een stijlvolle lift past in bijna elke woning

Het plaatsen van een lift in uw meerlaagse woning is wellicht minder ingrijpend dan u denkt. Voor de installatie van een lift is namelijk maar weinig ruimte nodig. TK Home Solutions huisliften kunnen al op een vierkante meter ingebouwd worden. Voor een lift van TK Home Solutions is geen machinekamer nodig en de benodigde ruimte onder de lift (de put) is minimaal. Onze modellen zijn bovendien eenvoudig te bedienen, zijn door hun innovatieve ontwerp zeer onderhoudsvriendelijk en draaien zeer energiezuinig op uw standaardstoomvoorziening (230 V). De installatie is altijd maatwerk. Hierbij worden uw wensen meegenomen, zodat de lift perfect past bij uw interieur.

Uw eigen huis rolstoeltoegankelijk

Omdat onze liften altijd op maat worden gemaakt, kan uw lift rolstoelvriendelijk worden uitgevoerd. Het is fijn dat u hierdoor in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Zo kunt u met uw rolstoel alle verdiepingen van uw woning blijven gebruiken. Onze adviseur bespreekt graag met u de noodzakelijke of gewenste afmetingen van de lift.

Een huislift kopen: hoe het werkt

Overweegt u om een lift van TK Home Solutions te kopen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de opties voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen. Mogelijk worden deze al beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen.

Bent u al klaar voor de volgende stap? Dan komt iemand van TK Home Solutions bij u thuis de lift inmeten. Deze wordt vervolgens op maat gemaakt in onze fabriek en bij u thuis gemonteerd door onze gespecialiseerde installateurs.

Erick Kroeze, trap- en huisliftadviseur van TK Home Solutions

Bij TK Home Solutions koopt u niet alleen een lift. Wij nemen al uw zorgen uit handen, van advies tot installatie.

Erick Kroeze - Adviseur bij TK Home Solutions Ook een oplossing van TK Home Solutions? Maak dan een afspraak met Erick of één van zijn collega’s.

Huisliften

Een gratis huisliftenbrochure aanvragen van TK Home Solutions

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Voer uw telefoonnummer in
Mogen wij uw e-mail adres ook ontvangen?
Vul hier een geldig email adres in

Bevestig de wettelijke kennisgeving

Hartelijk dank voor uw huisliftbrochure aanvraag

Wij hebben uw gegevens in goede orde ontvangen. Wij zullen u de gevraagde huisliftbrochure toesturen. Indien u uw telefoongegevens heeft achtergelaten, nemen wij tussentijds nog even contact met u op om ervoor te zorgen dat u de juiste informatie van ons zult ontvangen of zelfs een afspraak kunnen maken met één van onze adviseurs bij u thuis.


Indien u in de tussentijd vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800 5003.

Met vriendelijke groeten,
Farid Oilad Adj Amar
Algemeen Directeur
thyssenkrupp Home Solutions NV, branch NL

Veelgestelde vragen

Er zijn vele mogelijkheden. Die mogelijkheden roepen ook vaak vragen op, zoals "Past een lift in mijn huis?', 'Kan een lift binnenshuis of toch aan de buitenzijde worden geplaatst?', 'Is een lift thuis veilig?' en 'Wat zijn de kosten?' Onze adviseurs geven graag antwoord op al uw vragen. Maar misschien vindt u het antwoord al op onze pagina met veelgestelde vragen over huisliften.

Voor een persoonlijk adviesgesprek over het kopen van een huislift zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800-5003.

Wat is een huislift?

Een huislift is een speciaal ontworpen lift voor gebruik in een privéwoning. Dit biedt verschillende voordelen op het gebied van regelgeving, bouwkundige aspecten en het voldoen aan persoonlijke wensen op het gebied van comfort, design en budget.

Wat zijn de afmetingen van een huislift?

Overweegt u een lift in uw huis te installeren? Dan zijn de afmetingen van de lift van groot belang, maar deze kunnen variëren per model.

TK Elevator biedt een productassortiment van huisliften dat geschikt is voor zelfs de meest beperkte ruimtes. Er zijn liften beschikbaar met afmetingen die als 'normaal' worden beschouwd, maar ook modellen die passen in de allerkleinste ruimtes, met afmetingen vanaf slechts 90 x 94 cm.

Over het algemeen hebben huisliften aanzienlijk minder ruimte nodig dan traditionele liften, omdat ze geen aparte machinekamer vereisen. Alle benodigde apparatuur en toebehoren worden geïnstalleerd in een kleine kast bij de put, en de vrije ruimte boven de cabine is ook veel kleiner.

Hoe veilig is een huislift?

Een belangrijke vraag, omdat veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Bij TK Home Solutions zijn al onze huisliften voorzien van het CE-certificaat van TüV en voldoen ze aan de EU machinerichtlijnen EN81-40. Bekijk meer informatie over de veiligheid van onze trapliften

Wat kost een huislift van TK Home Solutions?

De prijs van een huislift kan niet vooraf worden vastgesteld omdat verschillende factoren de totaalprijs kunnen beïnvloeden. Een ruwe schatting geeft vaak geen accuraat beeld van de werkelijke kosten. Na een consultatie met onze adviseur kunnen we u precies informeren over de kosten van de lift die aan uw wensen voldoet. We streven ernaar om u heldere en gedetailleerde informatie te verstrekken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan met onverwachte kosten.

Terug naar boven

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voor vragen, kunt u ook gratis bellen met:
0800-5003

Terug

Afspraak maken

Ja, ik heb interesse in een gratis adviesgesprek.

Of het nu gaat over uw persoonlijke situatie, het type lift, financieringsmogelijkheden of de aanvraag van een subsidie. Wij beantwoorden al uw vragen.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ik wordt graag teruggebeld

Heeft u vragen of verzoeken? Wij bellen u graag terug.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties
Terug

Ontvang de uitgebreide brochure

Ja ik ontvang graag de gratis brochure met uitgebreide informatie over de producten van TK Home Solutions.

Graag ontvangen wij ook uw voornaam
Wij ontvangen graag ook uw achternaam
Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zonder spaties

Afspraak maken

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik wordt graag teruggebeld

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ontvang de uitgebreide brochure

Dank u, uw verzoek is succesvol ingediend. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afspraak maken

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ik wordt graag teruggebeld

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.

Ontvang de uitgebreide brochure

Er is hier iets fout gegaan. Probeer het nog eens. Dank u wel.